Din indkøbskurv er tom.

Castelli & Sportful teamtøj

I et stærkt voksende marked for cykelmodetøj er Castelli og Sportful, som begge ejes af Manifattura Valcismon i Dolomitterne, tro mod sin mission, nemlig at udvikle, producere og levere det bedst mulige team cykeltøj til professionelle cykelryttere. Castelli og Sportful har i mange år været de førende indenfor aerodynamisk beklædning og beklædning til ekstreme vejrforhold på cykel.

Denne know-how findes både i kollektionen og i teamtøjet for de to mærker, og når du vælger teamtøj fra Castelli og Sportful,  kan du få præcis det samme tøj,  som Chris Froome, Peter Sagan og Vincenzo Nibali kører i.

Castelli og Sportful er added value for din kunde

Der er kolossale forskel i kvalitet på de mange forskellige mærker, der findes indenfor teamtøj. Det kan være fristende alene at kigge på pris, men det er ofte en kort fornøjelse at vælge den billigste løsning. Hvis udseendet falmer eller tøjet i løbet af kort tid simpelthen slides i stykker er det slemt, men det er næsten endnu værre, hvis holdet ikke har lyst at bruge tøjet, fordi mærket er ukendt eller pasformen dårlig.

Desuden er der ofte nogle sponsornavne der skal eksponeres. Derfor er det af stor betydning, at de vises frem på en flot og professionel måde og nok så vigtigt, at det flotte udseende bevares selv efter mange ganges brug og vask. Den sponsor, der betaler tøjet ønsker naturligvis at holdet har lyst til at køre med tøjet, og derfor er det vigtigt, at pasformen er perfekt, at tøjet er aerodynamisk, og ikke larmer, flagre og forårsager vindmodstand. Det er tillige stærkt motiverende for lysten til at bruge tøjet, hvis det er af et fabrikat, som kendes fra professionel cykling.

Hvorfor bestille dit teamtøj hos os:

  • Minimumsbestilling kun 10 stk. pr. style
  • Vi laver jeres egen webshop
  • Vi leverer til hvert enkelt medlem
  • 8 ugers levering
  • Sætpris fra 978 kr. inkl. moms (buks/trøje) 

Se og download Castelli & Sportfuls cykel teamtøj kataloger her:

Pro team cykeltøj priser
Team tøj cykling

Vil du høre mere? Send os gerne en e-mail på:

E-mail: team@virtucycling.com
Per Bausager, CEO Virtu Cycling Gear ApS